Ford & Opel onderdelen

Onderdelen tegen de beste prijs

Ben je op zoek naar auto onderdelen om je Ford of Opel weer rijklaar te maken? Dan ben je bij Auto Demontage Overpelt aan het juiste adres.

Wij verkopen gebruikte auto-onderdelen die we zelf vakkundig en met de grootste zorg demonteren uit schadewagens. Alle tweedehands aangeboden Ford en Opel onderdelen worden uitgebreid gecontroleerd en bevinden zich in een goede staat.

De beste onderdelen tegen de beste prijs, dat levert ons de beste mond-aan-mond reclame en dat geeft ons de kans om te blijven doen wat we doen.
Dus waarom zou je voor minder gaan? Ford of Opel wisselstukken nodig? Neem direct contact met ons op!

Nieuwe wisselstukken nodig?

Ook nieuwe onderdelen voor Ford en Opel zijn bij Auto Demontage Overpelt te verkrijgen. Zowel de originele wisselstukken van Ford en Opel als de prijsgunstigere niet-originele wisselstukken voor Ford en Opel. Zo kunnen wij altijd een betaalbaar en kwalitatief onderdeel aan onze klant aanbieden.

Banden en velgen

Zijn je banden aan vervanging toe? Of heb je schade aan je velgen? Auto Demontage Overpelt levert en plaatst nieuwe en topoccasie banden van verschillende merken. Neem contact met ons op en laat je verrassen door het prijsvoordeel.